BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, 28 October 2011


LAAAHH APE AKU BUAT NI!!!

hahaha....blog aku dah nampak blurrr...tapi x pe aku suke...simple sudah nak buat apa beria sangat an an an..
acceli,aku pon memang malas lah nak update blog ni slalu...JARANG JARANG lah...x pe lah skurang2 nye ade gak r tempat aku nak lepas tension or lepas macam2 lagi lah...nak mengarang memang ak x pandai lah walaupon BM aku A...hissshhh x baek riak tuhan x suka..

         Pada pandangan akulah blog ni ade bagusnye jugak...kalo x aku pon x buat..hahaha...tapi keTAHAPan ke BAGUSANnye masih lagi belum ketemui~~ceh macam lirik lagu lah....by the way,IDEA aku masih buntu dan kosong lagi,so x de la mende sangat nk di citer....SEKIAN MAKLUM..

0 comments:

kawan

kawan
kawan lah mengajar kita ragam